Vacatureplaatsing inkopen

Vacatureplaatsing inkopen met korting WijBusinessNieuws

WijBusinessNieuws is hét regionaal nieuwsportaal voor ondernemers. Maar Wij gaat verder in het inspireren en ondersteunen van zakelijke beslissers. Zo is goed personeel de basis van ieder bedrijf, groot of klein. Maar hoe vind je precies de juiste medewerkers met de juiste kwalificaties? Juist, via WijBusinessNieuws! Hiervoor zijn wij een partnership gestart met Brockmeyer, experts in vacaturemarketing. En Wij maken het nog mooier: plaats een vacature via WijBusinessNieuws en ontvang direct korting op jullie plaatsing.

Probeer nu uit. Maak een gratis account aan!

Plaats makkelijk en snel op onze vacaturemarketingportal

In het portal krijgen jullie gratis toegang tot meer dan 3.000 wervingskanalen in binnen- en buitenland, tot intelligente doelgroepdata en zelfs een vacatureverbeteraar. De AI-gestuurde suggestie-tool vergelijkt jullie vacature met eerdere succesvolle campagnes en adviseert de beste mix van kanalen op basis van statistieken en inhoud van vergelijkbare vacatures. Dat kunnen generieke vacaturesites zijn, niche vacaturesites, sociale media en/of bannering. Met deze tool zijn jullie in staat om zelfstandig succesvolle vacaturecampagnes op te zetten die naadloos aansluiten bij jullie wensen. En het beste van alles, binnen een dag is jouw vacature overal online gepubliceerd.

Voordelen voor jullie bedrijf:

  • Niet nodig afzonderlijke accounts aan te maken bij de vacaturesites.
  • Profiteer van het inkoopvoordeel via WijBusinessNieuws.
  • Totaalprijs voor de campagne is direct inzichtelijk.
  • Alles onder een dak, inclusief plaatsing en monitoring.
  • Gedetailleerd inzicht in de prestaties van elke campagne.
  • Bekijk en beheer de facturen digitaal.

 

Probeer nu uit. Maak een gratis account aan!

Of het nu gaat om het vinden van een nieuw teamlid of het positioneren van jullie werkgeversmerk, Brockmeyer helpt met jullie wervingsuitdaging waarbij ze kijken naar jullie specifieke wervingsbehoefte. Met hun datagedreven expertise in vacaturemarketing zorgen ze ervoor dat jullie vacature in de juiste kanalen voor de juiste kandidaten zichtbaar is.

 

Veel gestelde vragen

Is onze data veilig?

In het privacy statement van Brockmeyer staat  helder en transparante uitgelegd hoe wij omgaan met persoonsgegevens die u aan ons verstrekt via de website. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens.

Hoe krijg ik sollicitanten binnen?

Wij plaatsen de sollicitatielink van jouw eigen sollicitatiepagina in de wervingskanalen. Hierdoor komen de sollicitanten gewoon binnen in je eigen systeem en kan je deze zelf beheren. Wij nemen dit proces niet van je over.

Zie ik welk kanaal effectief is:

In de vacaturemarketingportal kan je per campagne per kanaal de statistieken inzien.

vacature statistiek Wij

 

Facturatie, online betalen:

Nadat we een akkoord hebben ontvangen op de campagne in onze vacaturemarketingportal krijgt u vanuit ons een factuur. Deze mailen wij naar het zakelijke e-mailadres waarmee u de aanvraag voor de portal hebt gedaan. Brockmeyer verstuurt de facturen altijd vanuit het e-mailadres finance@brockmeyer.nl.